• +373 (247) 45-1-10
  • +373 67438972

Despre Companie

Motoul nostru:
Clientul fidel este baza profitului companiei!

Societatea pe Acţiuni "CALCAR" este cea mai mare companie din regiunea nord-vest a Moldovei care produce calcar pentru industria de zahăr şi cea metalurgica, precum şi piatră de calcar de diverse fracţiuni. 

În decursul activităţii companiei pe piaţa Moldovei noi am creat Viziunea noastră despre modul de conducere a afacerii în domeniul valorificării carierei de calcar cu scopul de prezentare a unei varietăţi mari de produse necesare celor mai mari ramuri ale industriei şi direcţii în contrucţii. Viziunea împune ca atragerea clienţilor noi sa fie făcută în primul rînd prin oferirea serviciilor de cea mai înaltă calitate şi nivel de deservire european. Noi am conştientizat necesitatea de a depune toate eforturile pentru ca clienţii noştri să devină parteneri pe termen lung şi să opteze pentru cooperare reciproc avantajoasă. În lumea de astăzi sînt puţine lucruri, care îl pot mira pe om. Deaceea noi oferim tot ajutorul necesar pentru transpunerea în viaţă a ideilor clienţilor nostri, asigurînd asfel dezvoltarea nu doar a companiei noastre ca partener interesant şi profitabil, dar şi companiile clienţilor noştri.

Noi sîntem mereu gata să vă consultăm şi să vă ajutăm să alegeţi cea mai potrivită metodă de cumpărare.

Ca şi oricare altă companie de succes noi am elaborat Politica companiei şi o respectam în procesul de funcţionare. Politica companiei noastre constă în idea că profitul pe termen lung este atins prin valorificarea colaborării cu Clienţii noştri, consolidarea imaginii companiei în faţa Clienţilor, precum şi dezvoltarea mărcii comerciale „Calcar”.

Misiunea companiei noastre este crearea Consumatorului.

Tratînd misiunea companiei ca principalul obiectiv al întreprinderii, luînd în considerare necesităţile Clienţilor şi asigurarea gradului înalt de satisfactie al lor, noi creăm Consumatorii care vor susţine compania noastră în viitor.

Astfel noi urmărim anumite scopuri, dintre care pot fi evidenţiate următoarele:

  • A oferi produse de calitate în Moldova şi în străînătate
  • Organizarea procesului de producţie în aşa mod încît produsele noastre să corespundă standardelor internaţionale ISO 9001:2008
  • A sublinia importanţa Clienţilor şi a satisface toate necesitarile lor. A atinge aceste obiective totodată şi prin motivarea personalului companiei şi prin atitudinea echitabilă faţă de colaboratori
  • A tinde spre dezvoltarea permanentă a companiei noastre cu sprijinul acţionarilor. A asugura un profit demn şi corespunzător atît îin present, cît şi în viitor.


Stimati Consumatori, în momentul alegerii companiei pentru colaborare atrageţi atenţia la calitatea materialelor de construcţie propuse (moloz de calcar de diferite fracţiuni, piatră concasată, nisip de calcar s.a.), precum şi la faptul poate oare compania să ofere consultaţii privitor la produsele necesare şi situaţia curentă pe piaţă. Desigur, recomandîndu-va acestea, noi nu putem sa nu corespundem acestor cerinţe. 

Devenind Clientul nostru, obţineţi posibilitatea de a folosi avantajele producţiei noastre, precum:

  • Calitate înaltă şi marcă stabilă de pietriş, ceea ce permite consumatorilor să producă beton şi soluţii de calitatea necesară, în mare varietate şi cu economii considerabile ale substanţei coagulante;
  • Rate acceptabile ale compoziţiei chimice şi rezistenţei calcarului pentru industria de prelucrare a zahărului, sticlei şi cea metalurgică.
  • Extinderea gamei de produse, calitatea căreia corespunde pe deplin cerinţelor şi normelor actuale din domeniul construcţiei.